Hjem‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

Munkholmhallen får ny hjemmeside

indsendt 8. dec. 2009 01.42 af Michael Bernhard Arp Sørensen
Jeg har i dag opdaget at Munkholmhallen er gået i gang med at skifte deres hjemmeside ud med et moderne hjemmesidesystem baseret på det udmærkede Joomla.

Det er dog ikke et sekund for tidligt. Deres gamle hjemmeside var ikke opdateret siden det år hvor jeg flyttede til byen, så det er jo fantastisk at nogen har taget initiativ til at forny hjemmesiden. Nu mangler vi bare at forny bestyrelsen, så de er tilsvarende opdateret med den verden de omgives.

Den nye hjemmeside er langt fra færdig, men den er godt begyndt med en liste over bestyrelsesmedlemmer, vedtægter med mere. Hvad der er mere utroligt er at spilletiderne er opdateret. Nu gælder det altså ikke længere 2006, men nærmere 2009/2010.

Besøg hjemmesiden http://munkholm-hallen.dk/ og se de flotte design. Rent teknisk har munkholmhallen valgt et meget udbredt og gratis CMS til hjemmesiden.

Med tiden kan vi håbe på at hjemmesiden vil indeholde relevante informationer om hallen, leje af hallen og de faciliteter som hallen tilbyder. Ikke mindst retningslinier og procedure om anvendelse af hallen og hvem man skal kontakte.

Jeg ser frem til at den bliver fædig OG om den vil blive vedligeholdt løbende. Det valgte CMS er i hvert fald i stand til at have mange brugere der vedligeholder siden.
Comments