Hjem‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

Fødevarestyrelsen på besøg i Brugsen d. 16. oktober 2008

indsendt 29. nov. 2008 11.26 af Michael Bernhard Arp Sørensen
Fødevarestyrelsen var på besøg i vores allesammens Brugsen. Det gik godt, men der var plads til forbedringer.

Behandling af fødevarer: Det indskærpes, at Lh-hakket kød max. må opbevares ved 2°C. Følgende er konstateret: Forhøjet temperatur blev målt ved Lh-hakket kød. Virksomheden havde følgende bemærkninger: at der fremover ikke vil være mere end 2-3 lag samt at temperaturen i køledisk vil blive målt med eksternt termometer som ekstra kontrol for at sikre at temperaturen ikke overstiger 2°C.
Rengøring og vedligeholdelse: Det indskærpes, at lokaler, hvor der findes fødevarer, skal holdes rene, i god orden og vedvedligeholdte. Følgende er konstateret: Kølediske, mælkekøler, gulve samt den generelle rengøring i butik og lager var utilstrækkelig. Herudover er butik nedslidt og trænger til vedligehold. Virksomheden havde følgende bemærkninger: at der vil blive rengjort i butik og lager.
Virksomhedens egenkontrol: Det indskærpes at udvidede egenkontrolprocedurer for rengøring i hele butik samt at plan for vedligeholdelse igangættes.

Ċ
Michael Bernhard Arp Sørensen,
29. nov. 2008 11.30
Comments